Realigro.cz je první celosvětový internetový realitní vyhledávač, na kterém si můžete prohlížet nabídky domů na prodej v Ohio

Nemovitosti na prodej v Ohiu

Ohio hraničí na sever s Kanadou, na jihu s Kentucky, na východ s Pennsylvánii a západní Virginii, a na západ s Indianou.

Překvapivě je Ohio nejrozšířenější zemí v USA a desátý nejhustěji obydlený stát v zemi. Má bohatá města, rozkvétající čtvrti a mnoho lidí. Pro ty, kteří si mysleli, že Ohio je prostě země zemědělských podniků v rozšiřujícím se interstate, existuje několik věcí, které je třeba znát.

V oblasti nemovitostí je pozice vše a Ohio je spousta komerčních příjmů a jsou zde zajímavé nemovitosti k prodeji v Ohiu. Má vynikající silniční systém, který je desátým největším dálničním systémem v zemi.

V prosinci 2017 byla míra nezaměstnanosti v Ohiu 4,7%, což je o něco málo nad národním průměrem 4,2%, přičemž město Cleveland zaznamenalo mnohem vyšší míru kolem 6%.

Průměrná prodejní cena vzrostla o 6,4% oproti loňskému roku, ale počet nemovitostí k prodeji v Ohiu opět poklesl.

Columbus, hlavní město Ohio, je domovem Ohio State University. Má silnou ekonomiku a rostoucí počet obyvatel. Průměrné ceny domů v Colombo v posledních letech klesaly.

Cincinnati je další oblíbená destinace v Ohiu. To má rostoucí počet obyvatel 298,800, stávat se 3. největším městem v Ohiu a 65. největším ve Spojených státech. To je také nejrychleji rostoucí ekonomická síla v Midwest Spojených státech.

Cincinnatiho domácí hodnoty vzrostly v loňském roce o 6,3% a očekává se, že do roku 2018 vzroste o 3,2%. Ačkoli velká část Ohio zaznamenává méně zásob a trh s horkým prodejem, obyvatelé Cincinnati mají prospěch z vyváženějšího trhu, který nabízí jen nepatrný horní straně prodejcům.

Existuje mnoho důvodů, proč investovat na trhu s nemovitostmi v Clevelandu a zvolit Ohio za hledání nemovitosti k prodeji.

Každým rokem přicházejí miliony Kanaďanů do Spojených států. Mnoho z nich prostě neberou v úvahu ve Spojených státech. Cleveland staví zdravotnické zařízení, které uspokojí lékařské turisty. Lékaři, zdravotní sestry a lékaři se kupují v blízkosti pracovních míst.

Další variantou této strategie je nákup nemovitosti k prodeji v Ohiu, zejména v oblasti nemovitostí v Clevelandu. Cleveland investoval do podnikových akcelerátorů pro zdraví a bio-vědu, jako je Bio-Enterprise a Globální centrum pro inovace v oblasti zdraví. Očekávají, že takové instituce jsou nové v oblasti zdravotnictví, především v Clevelandu a v naději, že v Clevelandu najdete léky a technologie. Investoři mohou najít nabídky práce pro vývoj a prodej. Circle University College Circle je jedním z nejžhavějších čtvrtí v Clevelandu. Pokud v okolí najdete jeden nebo více rodinný případ, spojte je. Jedná se o nejžádanější vlastnosti pro prodej v Ohiu, zejména na trhu nemovitostí v Clevelandu. Realitní trh Cleveland na západní straně musí vidět výrazný růst. Luxusní pronájmy na západní straně jsou pravděpodobně začátkem oživení této oblasti. Cleveland obnovuje své dlouhé sousedství na nábřeží. Pětatřicátý plán již dokončil cestu ulicemi Západu 3 a Východu 18. Obnova zahrnuje rekonstrukci infrastruktury podél nábřeží, jako jsou mosty, kanály a umělá půda. Obnovené jezerní stezky jsou žádoucí oblasti, které nabízejí výhodu na trhu s nemovitostmi v Clevelandu.

  •  
    Stěhování do Ohia. Zahraniční a žijí v Ohiu

      Mezi nejkrásnějšími a nejzajímavějšími zeměmi s hvězdami a pruhy nepochybně identifikujeme skutečně jedinečnou realitu svého druhu. Columbus je hlavní město a zajímavá historie z různých úhlů pohledu. Jediný americký stát, který nemá obdélníkový, ale rozvětvený národní vlajku, bude pod cílem Re ...

Mapa, vývoj cen a statistiky

Souvisejících reklam

Cod. 28168

Prodat Jiné (Podnikání), Ohio, Summit County, Akron, Rolling Acres

1,170,441,937.87CZK
Prodat
Jiné (Podnikání)

0.19 m²
Jeden z největších nákupních center jsou k dispozici v celých Spojených státech. EB-5 Visa potenciál, 140 maloobchodních prodejen, 2,000 ft průčelí ex...
Cod. 10702

Prodat Vila, Ohio, Cincinnati, Lockland, 710 Maple Ct

934,012.67CZK
Prodat
Vila

1300 m²
$ 51k kapitál. Super levné Cincinnati
UNAVAILABLE
Cod. 3487

Prodat Vila, Ohio, Cleveland, Cleveland, Cleveland

128,748,613.17CZK
Prodat
Vila

378 m²
Pro salehouse.
UNAVAILABLE
Cod. 3485

Prodat Vila, Ohio, Columbus, Miami-Ohio, Columbus

37,454,142.01CZK
Prodat
Vila

303 m²
Na prodej
UNAVAILABLE
Mapa, vývoj cen a statistiky
 
 
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB